Zeezout
1420

Ontvangst met Marokkaans griesmeelbrood, citroenboter en ansjoviscrème, gevolgd door crostini met gerookte zalm, dadel en kruidencrème-fraîche. Heerlijk. Daarna hamachi gerold in ingelegde komkommer met norichips en wasabi-ijs. We proefden ook gambaravioli met bloodymarydressing met Rotterdamse wodka, schaaldierenjus en antiboise onder een krokante kippenhuid. En griet met drie keer topinamboer (gebakken in kalfsjus, een chipje en gerookt in crème). Patron-cuisinier Patrick ’t Hart kookt avontuurlijk, met aandacht voor detail.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zondag Gesloten — 17:30-20:30

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Harmonie - Restaurant 23

14,520

Yama

1420

HMB Restaurant

14,520