Back to search results

Wolfslaar
1620

Chef Maarten Camps en zijn brigade ontvangen hun gasten in een voormalig koetshuis dat stijlvol is ingericht. Hij kiest bij het creëren van zijn gerechten voor lokale producten en werkt met opbrengst uit eigen moestuin. Bij de aperitiefhapjes onder meer een eigen geslaagde interpretatie van salade Niçoise met ansjovis in plaats van tonijn en gepofte flammkuchen met crème van gerookt spek, spekjes, bieslook en gepekelde sjalot. Een prima start. Kalfstartaar verschijnt bijzonder smeuïg op het bord verrijkt met krokante stukjes kalfszwezerik, crème van kimchi, rollade van rettich, paksoi en afgewerkt met geschaafd gedroogd merg dat een rokerige toets heeft meegekregen. Hollands lam komt in diverse delen want de chef koopt volledige karkassen. We genieten van sparerib zonder been, vlees uit de nek, een stoofpotje van schoudervlees met madras kerrie en garam masala, een stukje uit de bout en een koteletje. Daarbij komt puree van zoete aardappel en quenelle van gepofte aubergine met ras el hanout. Compositie rond sorbet van passievrucht met karamel, geschaafde hazelnoot en meringue als mooi slot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Daan Smits
Danny Kovacevic
Lennaert Lonterman
Maarten Camps
Willem Hamers

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Tilia

1620

Perceel

16,520

De Burgemeester

1620