Botanica
1220

Chef-kok Bas Hoog en maître-sommelier Pieter Paul Dijkhuizen zijn de steunpilaren van dit opmerkelijke restaurant van het Haagse voco-hotel. Gesitueerd in het prachtig gerestaureerde, voormalige onderkomen van de ABN aan de befaamde Kneuterdijk. De keuken focust op lokaal, duurzaam en seizoensgebonden, en dan vooral op fruit en groenten. Zoals blijkt uit de evenwichtige schotel van andijvie, kappertjes, aardappel en brandnetel bij roggevleugel. Of cheesecake van Le Petit Doruvael, opgetild door een gewiekste omlijsting van kersen, citroentijm, stroop en haverkletskop. Verrassend eigentijdse gerechten, in een eclectische setting.

Openingstijden

Maandag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Dinsdag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Woensdag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Donderdag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Vrijdag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Zaterdag 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Zondag 10:30-14:00 — 17:30-22:30

Team

Bas Hoog Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Restaurant ñ

1220

Tommy's & Zuurveen

1220

Des Indes

1220