Back to search results

Tribeca
1920

De dorpskern van Heeze is het toneel van één van Nederlands grootste culinaire prestaties. Vanaf de eerste amuse tot de laatste verwennerij, benaderde onze maaltijden bij Tribeca meer en meer een perfectie die je op weinig andere plaatsen in de wereld zal vinden. Jan Sobecki creëert en evolueert. We vermelden onder de vijf amuses een smaakbommetje zijnde een cilinder op basis van tomaat met Parmezaanse kaas, mierikswortel, aceto balsamico & basilicum. Gevuld als een soort filet americain van tomaat, die eerst gedroogd werd waardoor je een schitterende vleesachtige textuur krijgt. Het ‘High End menu’ is een aaneenschakeling van hoogtes zoals bij de kreeft die kort geroosterd werd in combinatie met schorseneren, radijsjes, Kaapse besjes en een zee-egel crème. Bovenop afgewerkt met een royale portie truffel en vooral de magistrale toets van lychee-crème om de umami en aardse toetsen te verbinden en tot een groots geheel te verheffen. Of de perfect gegaarde zeetong met oscietra kaviaar, kool en olie van peterselie badend in een sublieme saus van mosseltjes. De combinaties zijn zo evident, lijken eenvoudig maar zijn zo subtiel en intiem gebracht. Kogoshima wagyu met een duxelle van champignons en kruiding door cepes poeder, schuim van lavas en als geniale toets: vinaigrette op basis van vleesjus, zeewier voor umami en koriander voor de fraîcheur. Knap geëvolueerde wijnkaart en dito service. Een adres om te koesteren en de stijging naar de champions league der gastronomen met 5 koksmutsen meer dan waard!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Zondag Gesloten

Team

Claudia Sobecki Eigenaar, Maître
Geert Ottenheim Sommelier
Jan Sobecki Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Restaurant SMAEK

1320

De Treeswijkhoeve

17,520

Lugar

1220