Back to search results

’t Pakhuus
1420

Heerlijk gelegen visrestaurant in de haven van Oudeschild met prachtig zicht op de havenactiviteiten waar de garnalenvissers vertrekken en terugkeren van hun werk op zee. Mooie menu’s of à la carte en men kan overdag eveneens genieten van culinaire sandwiches, salades of luxe borrelgarnituur. Chef Boy Schuiling bedient alle genres publiek wat het erg levendig en gezellig op het terras maakt. Onze zeevruchtenschotel omvat garnalen en oesters uit het wad, alikruiken, krab, halve kreeft, scheermessen, langoustines, gamba’s, venusschelpen en kokkels. De kreeftenbisque verrijkt met rivierkreeftjes, mosselen, scheermessen, zeekraal en verse room smaakt even rijk, royaal en vol spanning. Texel lam komt als fijne stoof onder gekorste aardappelpuree in een apart bakje naast gebraden rug met eigen jus en tal van fijne groentjes. In dit voormalig pakhuis wordt met overgave gekookt. Een tweede koksmuts is hier op zijn plaats.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-22:00
Donderdag 12:00-22:00
Vrijdag 12:00-22:00
Zaterdag 12:00-22:00
Zondag 12:00-22:00

Team

Boy Schuiling Chef
Dennis Bakker Sous-Chef
Felicia Siebert Maître
Joyce de Jonge Manager
Sherinda Spoelstra Sommelier

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Kook Atelier op Oost

1420

Red Chilli

14,520

Meijer's 2.0

1420