Heerlijk gelegen visrestaurant in de haven van Oudeschild met prachtig zicht op de havenactiviteiten waar de garnalenvissers vertrekken en terugkeren van hun werk op zee. Mooie menu’s of à la carte en men kan overdag eveneens genieten van culinaire sandwiches, salades of luxe borrelgarnituur. Chef Boy Schuiling bedient alle genres publiek wat het erg levendig en gezellig op het terras maakt. Onze zeevruchtenschotel omvat garnalen en oesters uit het wad, alikruiken, krab, halve kreeft, scheermessen, langoustines, gamba’s, venusschelpen en kokkels. De kreeftenbisque verrijkt met rivierkreeftjes, mosselen, scheermessen, zeekraal en verse room smaakt even rijk, royaal en vol spanning. Texel lam komt als fijne stoof onder gekorste aardappelpuree in een apart bakje naast gebraden rug met eigen jus en tal van fijne groentjes. In dit voormalig pakhuis wordt met overgave gekookt. Een tweede koksmuts is hier op zijn plaats.