Senses
1420

Op reis naar Azië met als begeleider een klassiek geschoolde Franse chef, zo zou je een avondje Senses kunnen omschrijven. De chef start op hoog niveau met een viertal geweldige amuses, waaronder tartelette van gedroogde biet, crispy sesamzaad en gel van bergamot, mousse van tofu, tempura en gerookte foreleitjes en dashi van shiitake, lente-ui en gember. Wat later volgt coquille met schuim van sanbai, kaffirlimoen, togarashi, gepofte rijst, pompoen en ume. Complex, verfijnd, uitstekende cuisson van de coquille en knappe algemene balans. Alles wordt vergezeld door trefzeker gekozen wijnen en de avond komt ten einde na een heel mooi dessert van sorbet van braam en yuzu, ganache van karamel en miso, crumble van boekweit en amandel, en meringue van matcha en bergamot. 

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Team

Daniel Matei Sous-Chef
Joonas Karjalainen Sous-Chef
Renaud Goigoux Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sukhothai Thanee

1420

Bistro de la Mer

1420

Le Bouchon du centre

1420