Dit visrestaurant vinden we op een prachtige locatie in de glooiende duinen van Wijk aan Zee en meer bepaald in een klassieke villa uit 1885 waarin ook een boetiekhotel is gehuisvest. In een klassiek-moderne ambiance met nautische sferen zorgen chefs Imko Binnerts en Denny Ranzijn voor gestileerde amuses en zorgvuldig bereide visgerechten met prachtige smaaknuances. Zoals tarbot gepocheerd met artisjok waarvan het stoofvocht tot een rijke barigoule saus leidt. Of een flinke langoustine met zwarte rijst, pijlinktvis, kokkels, rokerige paprika en schuim van schaaldieren. Een gerecht dat ons onmiddellijk aan de beste tafels in Spanje doet denken. Evenwicht en zin voor diepgang toont de chef even goed met gegrilde en glazig ogende kabeljauw, witte asperges, salade van Opperdoezer Ronde en komkommer, schaaldierenjus, bearnaise en gamba mousseline. Verfrissende afsluiter met crèmeux van rode biet, rabarberijs en kruidige rabarberbouillon.