Back to search results

Novo
13,520

In de keuken van Novo staat chef Rodney Welters die vanuit een culinair perspectief een aantal jaren over de wereld heeft gezworven. Al die expertise en kennis heeft hij naar Maastricht meegebracht en geeft hij daar smaak en vorm. Zo brengt hij met oosterse specerijen hamachi in een dashi bouillon fijn op smaak in combinatie met aardpeer en gefrituurde aardpeerschil. Daarbij serveert hij een kleine salade van gemarineerde koolrabi die met citrus aangename frisse, nervositeit krijgt. Geraffineerd en evenwichtig is een bereiding van Argentijnse garnalen met kokos, wortel en paksoi die evenzeer door de scherpe presentatie alle aandacht opeist. Fris, samentrekkend en filmend is het mondgevoel van het Boeddha nagerecht rond witte chocolade, basilicum mousse, limoen mousse en boeddhabeeltenis gemaakt van gefermenteerde thee. De eerste koksmuts is binnen en verhuisd in de zomer mee naar een nieuwe locatie in het Sphinx kwartier boven Blanch Dael koffiebranderij, met dakterras als extra troefkaart.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-22:00
Woensdag Gesloten — 18:00-22:00
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 18:00-22:00
Zaterdag 13:00-14:00 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Kim Pardoel
Rodny Welters

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Mediterraneo

1320

Flavourz by Servais

1320

Vino&Friends

1320