Madeleine
1320

Rik de Jonge is een chef met een duidelijke visie. Hij houdt van de Franse bistrogerechten die hij een eigen hedendaagse twist weet te geven. Bij Madeleine is het altijd gezellig druk en dat is net een van de charmes van dit restaurant. Een must hier is dé klassieker der Franse bistrots, de oeuf mayonnaise. Een uitstekend hartig hapje bij je aperitief en eentje die je zo naar Frankrijk verplaatst. Hartig en zeer lekker is de bereiding van escargots die we kregen met amandel en een hoog op smaak zijnde romige kruidensaus. Perfect krokant gebakken zwezerik komt met krielaardappelen, artisjok en lente-ui terwijl een jus op basis van rinse ponzu voor een noodzakelijke frisse toets zorgt. 

Openingstijden

Maandag Gesloten — 17:30-22:00
Dinsdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Woensdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Zondag 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Bistronome Des Arts

1320

De Goedheyd

1320

Simple

1320