Back to search results

Kaagman & Kortekaas
1520

Giel Kaagman en Bram Kortekaas geven op een ambachtelijke manier aan het begrip bistro een eigentijdse betekenis en vooral op een informele manier culinaire meerwaarde. Fijne charcuterie uit eigen atelier naast terrine van foie gras met brioche smaken in die zin als een statement. Vooraf een bordje oesters om op temperatuur te komen. En dan een stuk vis, vlees – prima côte de boeuf! - of wild dat met veel gevoel en naturel op smaak wordt gebracht en body krijgt. De kaart van chef Giel Kaagman is beperkt maar het aanbod intrigerend met vaak experimentele combinaties. Door hun waarachtig karakter wars van al te veel opsmuk zijn gerechten steeds to the point bereid. Extra pluspunt is het wijnaanbod, interessant en prijsvriendelijk van aard. Goed om hieraan toe te voegen dat Giel veel gerechten bereid waarbij hij vis en vlees/gevogelte in één gerecht combineert. Veel van zijn gerechten zijn een complexe smaakexplosie. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-22:30
Woensdag 18:00-22:30
Donderdag 18:00-22:30
Vrijdag 18:00-22:30
Zaterdag 18:00-22:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Dessert van het Jaar 2020

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Bougainville

15,520

Bridges

15,520

Lastage

1520