Jaspers
13,520

Jasper Videler kookt in De Pijp een heel eigen repertoire dat hij in een menu van drie tot zes gangen feilloos vanuit een open keuken regisseert. Wie zin heeft, kan zijn menuvoorstel nog uitbreiden met verzorgde aperitiefhapjes zoals blini’s met kaviaar en crème fraîche of een bereiding van oesters met schuim van kokos, laos, sereh en gember.  Verrassend, origineel en geslaagd is een flan van mossel afgewerkt met gremolata, panko en aioli. Hoender combineert hij vlot met langoustines en witlof tot een fijn geheel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00-22:00
Woensdag 17:00-22:00
Donderdag 17:00-22:00
Vrijdag 17:00-22:00
Zaterdag 17:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

EN Japanese Kitchen & Sake Bar

1320

Brasserie van Baerle

13,520

Hakata Senpachi

1320