EN Japanese Kitchen & Sake Bar
1320

Met onder meer maandelijks seizoensgebonden menu’s in drie, zes of achtgangen onderscheidt chef Ken Osawa zich van een traditioneel laagdrempelig Japans restaurant. Ook de passende sakes van manager Ikemizu zorgen daarbij voor een gevoelige meerwaarde. We genieten van gesmoorde asari clam met gember en soja als verfijnd voorgerecht. Dobinmushi van dorade is verrijkt met paddenstoelen en diverse groenten en wordt geserveerd in Japans aardewerk en lepelt door zijn genuanceerde smaken heerlijk weg. Origineel nagerecht rond mousse van sojabonenpoeder met koffiegelei en ijs van witte asperges.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-20:15
Woensdag 18:00-20:15
Donderdag 18:00-20:15
Vrijdag 18:00-20:15
Zaterdag 18:00-20:15
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Jaspers

13,520

Serre

1320

Hakata Senpachi

1320