De Herberg van Smallingerland
13,520

Dineren in een monumentaal pand en Rijksmonument uit 1791 blijft altijd iets bijzonders. De keuken werkt hier graag samen met de natuur middels hun eigen moestuin en met lokale leveranciers. Kees Meinderts wou boer of chef worden. Maar doordat zijn ouders op hun landbouwbedrijf zeer druk waren, ging hij zich als jonge knaap met het eten koken bemoeien, en zo werd hij kok. Makreel wordt subtiel ingelegd en blijkt een ideale bordpartner voor parelgort en rode biet. Snoekbaars die lokaal gevangen wordt in de Wijde Ee is een match met uit eigen moestuin gesneden snijbiet. Verrassend lekker komt daar fris zoet zure rabarber bij. Hier doen ze nog steeds wat herbergiers altijd gedaan hebben, zeer goed voor hun gasten zorgen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 17:30-21:00
Thursday 17:30-21:00
Friday 17:30-21:00
Saturday 17:30-21:00
Sunday 12:30-21:00

Team

Aukje Westerhof Hostess, Owner
Freddy Bult Chef, Owner
Wouter Braam Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Lyf's

1320

Oan Tafel

13,520

De Waard van Napels

1320