De Prins van Terbregge
1320

Het is voorjaar als de boten met zeeverkenners langs het terras en de oude boerderij van eigenaar en wijnfanaat Simon Wijers dobberen. Chef Sven de Wit zorgt voor spannende gerechtjes. Tartaar van makreel met schuim van komkommer met miso en oestercrème met posteleinsaus smaakt fris en opwekkend. Witte asperges serveert hij met schuim van asperge op mousseline van aardappel met kombu en gefrituurd lopend eitje. Daarbij komen boeiende wijnen waar Simon Wijers veel over weet en graag over vertelt.

Openingstijden

Maandag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Zondag 12:00-16:00 — 18:00-22:00

Team

Daniëlle Schoenmaker
Simon Wijers
Sven de Wit Chef
Teun Kuijpers

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nova

1320

Destino

1320

Diepnoord

1320