Back to search results

De Lindehof
17,520

Culinaire acrobatie op een torenhoog niveau, getekend Soenil Bahadoer. Complexe smaken combineert deze eigenzinnige en enthousiaste chef op een heel eigen manier, trouw aan zijn Surinaamse-Hindoestaanse roots maar gekoppeld aan de Franse basis, steeds perfect in balans. Zijn kookstijl is uniek. Als vanzelfsprekend op dit niveau, wordt er vertrokken van topproducten, waarbij de vaak contrasterende smaken en bijzondere kooktechnieken ons telkens toch weer omver blazen. Eerst komt er een stoet amuses voorbij die je voorbereiden op het grotere werk, niet alleen visueel aantrekkelijk maar vooral ontzettend smakelijk. Wat later overdondert hij met een remoulade van kingkrab, kaviaar, vinaigrette van karnemelk en zeekraal, gewelde kingkrab, zilte groenten, phulauri en krabjus met curry: licht pittig, uitermate complex en opnieuw helemaal in balans. Niet eenvoudig om bij deze exotische en vaak pittige smaken gepaste wijnen te vinden die overeind blijven, maar toch slagen ze daarin. Hier wordt duidelijk goed geproefd, complimenten. De service is overigens bijzonder aangenaam, door een groot en goed geolied team met verstand van zaken. 

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Team

Annu Bachu Gastvrouw
Anthony de Beir Sommelier
Ezzat Abdelhalim Banketbakker
Gijs Hoevenaars Chef
Soenil Bahadoer Chef, Eigenaar

Awards

  • Chef van het Jaar 2020

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Zarzo

1720

Wollerich

1720

De Treeswijkhoeve

17,520