De Kas
1620

Tegenwoordig heeft bijna elk zelfrespecterend restaurant zijn eigen moestuin. De Kas heeft dit reeds sedert 2001 en was wellicht het allereerste farm-to-table restaurant van Nederland. Duurzaamheid avant la lettre. Je tafelt ook in de kas zelf – een groot kassencomplex met een warme sfeer - met zicht op de open keuken waar chefs-eigenaren Jos Timmer en Wim de Beer met hun teams druk in de weer zijn. Een bijzondere ervaring. Het publiek is heel divers en de bediening is professioneel, vriendelijk en relaxed. Spannende groentebereidingen van begin tot eind, heel af en toe aangevuld met een stukje vis of vlees, zoals perfect rosé gebraden lam met kapucijner, aardappel, zeekraal en vadouvan. Tot en met het dessert complexiteit alom, deze keer met een verfrissende combinatie tussen framboos, rabarber, kardemom en vijgenblad. Boeiende wijnen zorgen voor de kers op de taart.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Dinsdag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:45 — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Groenterestaurant van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Graphite by Peter Gast

1620

Choux

1620

Bridges

1620