Back to search results

Citrus
1320

In deze pijpenla in het centrum van ’s-Hertogenbosch zorgt chef Paul Hermes voor een laagdrempelige fine dining ervaring op basis van smaakvolle kwaliteitsproducten. Cannelloni van rivierkreeft met ceviche van coquille en schuim van rode biet en yuzu is een subtiele compositie en knappe aanzet voor perfect gegrilde tarbotfilet. Die verschijnt op zwarte rijst met bosui met daarnaast verrassende saus van sinaasappel en truffel. Minder geïnspireerd en refererend aan de rustieke Franse keuken is gekonfijte eendenbil die voorbeeldig smaakt en met crème van pompoen, quenelle van rode uiencompote en saus op basis van calvados gevarieerd wordt omkaderd. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-21:00
Woensdag 18:00-21:00
Donderdag 18:00-21:00
Vrijdag 18:00-21:00
Zaterdag 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

le VIN 'x

1320

Sense

13,520

Lust

1320