Back to search results

Brut 172
17,520

Dit restaurant heeft lang op zich laten wachten maar het resultaat is dan ook meer dan de moeite waard. Ongetwijfeld een van de mooiste restaurants van het land, met een zeer innovatieve en hedendaagse flux. Perfectionist Hans van Wolde creëerde een heel eigen universum op 172 meter boven de zeespiegel, een plek waar alle zintuigen samenkomen. Deze chef heeft zichzelf heruitgevonden en kookt hedendaagser dan ooit. Focus op het essentiële, zowel in het bord als in het leven. Hans straalt geluk uit, dat zie je. En vooral, dat proef je. Vrijwel alle ingrediënten komen uit de buurt, terug naar de bron. Het menu van acht gangen, ook in vegetarische versie, draagt van begin tot eind zijn signatuur. Volop genieten in een ontspannen en inspirerende omgeving. Na meerdere bezoeken blijven er pure smaakexplosies bij zoals de dry aged rode biet met umeboshi, watermeloen, ponzu en sesam. Hetzelfde geldt voor de patrijs met zuurkool, crispy bloedworst uit Noordbeek en appel uit Reijmerstok. Nog memorabel is de combinatie van grotchampignon met sherry en spitskool, evenals de tarbot met zwarte truffel, spinazie, erwtjes en mousselinesaus. Onze Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2022 is het spectaculaire Brut 172 van Hans van Wolde. 

Openingstijden

Maandag 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Vrijdag 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Zaterdag 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Zondag Gesloten

Team

Hans van Wolde Chef, Eigenaar
Viva Vroemen Maître
Wai-Tou Tsang Chef

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2022

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Leuf

1720

Sabero

17,520

Atelier

1620