Atelier
16,520

Chef Hans Kinkartz staat 25 jaar aan de kachel van Atelier en heeft met Yarno Drummen een prima chef aan zijn zijde staan. Mooi om vast te stellen hoe Hans Kinkartz met zijn tijd mee is en een moderne keuken voert in een typisch historisch vakwerkhuis midden in het centrum van Gulpen. Bij de detailrijke amuses gooit vooral Balfegó tonijn met tomaat en nori door zijn zacht smeltend mondgevoel hoge ogen. Wilde zeebaars combineert het keukenteam vlotjes met Hollandse garnaal, bouillabaissesaus, mandarijn en ganzenlever. Ook verrassend is keurig gelakte kalfszwezerik met zacht pittige ‘ndujasaus en sinaasappel. Leuk en lekker is een compositie rond oude Remeker en zoete Limburgse ui met cantharellen, sherry en koffiepoeder. Bresse eend krijgt een perfecte cuisson mee met rustieke garnituur van biet, gekonfijte kers en zwarte knoflook. Echtgenote en sommelier Ellen Kinkartz presenteert een relatief jonge wijnkaart en prima referenties in haar arrangement.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:30-22:00
Woensdag Gesloten — 18:30-22:00
Donderdag Gesloten — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-12:30 — 18:30-22:00
Zaterdag 12:00-12:30 — 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Audrey Vanhouttem Sous-Chef
Dianne Pachen Maître
Ellen Kinkartz Maître, Sommelier, Eigenaar
Hans Kinkartz Chef, Eigenaar
Yarno Drummen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tout à Fait

1620

Château Neercanne

1620

Rantrée

1620