212
17,520

Geen tafels want hier zit je op barstoelen aan een bar die rondom de grote keuken werd gebouwd, daar waar chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot het beste van zichzelf geven en in direct contact staan met hun gasten. De bediening is overigens zeer goed, totaal niet opdringerig maar relaxed en professioneel. Het menu kun je aanvullen met een ‘gewoon’ of ‘exclusief’ wijnarrangement. Fraaie wijnen die deze eigenzinnige kookstijl vaak naar een nog hoger niveau tillen. Een constante is de diepgang die we telkens proeven. Het niveau zit vanaf de amuses zeer hoog, waarna de Zeeuwse platte oester met boerenkool, gezouten citroen, forelkuit en hazelnoot voor een eerste hoogtepunt zorgt. Even memorabel is de perfect gegaarde zeebaars gepoft op de schubben met zuurkool, verjus en gerookte paling. Nog top is de prachtcombinatie van sappige reerug met pompoen, zwarte olijf, walnoot en roquefort. Verbluffend. Tot slot een signatuurgerecht: een klokhuis van appelijs met daarrond een zeer dun geblazen suikerlaagje in de vorm van een appel, alsof er een glazen koepel overheen staat. Een feestje, en niet alleen voor het oog. We leven mee met team 212 in verband met de brand in hun restaurant en betuigen hen alle steun. We zijn overtuigd van een zeer sterke come back!

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Flore

1720

Vinkeles

17,520

Le Restaurant

1720