JRE - Making a difference

13 apr. 2022

Samen sterk, het verschil maken en diegenen helpen die het het meest nodig hebben. Ons gezamenlijk initiatief.

DONDERDAG 21 APRIL  2022.
Veel mensen binnen een zeer korte afstand van ons, worden uit hun huizen verdreven, een ondraaglijke humanitaire crisis is ontstaan. Kinderen en Moeders lijden het meest, zij zijn onze ware HEROES! Het is voor hen dat we in actie komen!

Een dag van internationale humanitaire collectiviteit.

Wij zijn slechts zo sterk als de support die wij van jullie krijgen! Als JRE-Jeunes Restaurateurs moedigen wij iedereen aan, en rekenen wij op jullie enthousiasme en inzet om mee te doen! Natuurlijk ben je geheel vrij om te beslissen, maar wat je ook doet om ons te steunen, het wordt zeer gewaardeerd! Het zou fantastisch zijn wanneer wij samen als één, hulp kunnen bieden aan mensen in nood. Zegt het voort!

Save The Children

JRE heeft Save The Children als organisatie gekozen om de Kinderen en hun Moeders directe hulp te bieden. Save The Children is 's werelds grootste liefdadigheidsinstelling voor kinderen, die alles doet wat nodig is om kinderen te beschermen en zorgt ervoor dat ze toegang krijgen tot voeding, gezondheidszorg en een veilige woonomgeving. Met dit JRE liefdadigheidsevenement willen we geld inzamelen voor de kinderen die direct worden getroffen door de humanitaire crisis die zich op slechts een paar uur afstand van ons allemaal afspeelt.

Donaties 

Bezoek een van onze restaurants of doe gewoon een donatie door op de knop te klikken!
Heel, heel hartelijk dank!

Meer Nieuws

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mrt. 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

20 feb. 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

6 feb. 2024