Gault&Millau steunt Horecasector met een speciale webpagina voor restaurants die ‘Take Away’ aanbieden.

15 mrt. 2020

Het team van Gault&Millau wil de horecasector een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Daar veel mensen thuis zitten zijn de eerste initiatieven reeds genomen om als restaurant in deze tijd te focussen op afhaal- en/of bezorg-maaltijden.

Om ook een steentje bij te dragen lanceren wij vanaf nu een speciale pagina met restaurants die in ‘Take Away’ voorzien.

Restaurants uit de Gault&Millau-gids of Gault&Millau POP-gids kunnen zich aanmelden bij [email protected] voor deze ‘Chef’s Take Away’ collectie.

De site nl.gaultmillau.com zal dagelijks worden ge-update met deze selectie nl.gaultmillau.com/collections/chefs-take-away_nl.

Meer Nieuws

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mrt. 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

20 feb. 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

6 feb. 2024