Zenith
15,520

Gastvrouw-sommelier Jody de Widt en chef Joey Stinissen hebben in coronatijd in Apeldoorn met veel enthousiasme, durf en vakkennis een restaurant met groot culinair potentieel neergezet. Beide hebben Indische roots en laten daarop regelmatig wat smaakaccenten aansluiten. Een amuse is een open knappende bonbon met gado gado smaken. Hollandse forel van ‘het Smallert’ uit Emst komt met licht gefermenteerde koolrabi en krokant van kippenhuid, wat gepofte aardappel en mandarijngel, -ijs en -olie met daarbij saus met accenten van boemboe bali. Zeeduivel en mosseltjes combineert de chef met zeebanaan op een spiegel van een heel zuivere eigen soto ikan met sinaasappel. In elk gerecht proeven we telkens een goede balans tussen de vijf smaken met aangename mondstructuren terug. Een heel herkenbare en smakelijke culinaire handtekening is het resultaat en die verdient een hogere score. In Zenith is het erg prettig toeven tegen fatsoenlijke prijzen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé — 17:00-22:00
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 17:00-22:00
Vendredi Fermé — 17:00-22:00
Samedi Fermé — 17:00-22:00
Dimanche 12:00-16:00 — 17:00-22:00

Équipe

Gert-Jan Wilbrink Sous-Chef
Jody Stinissen Maître, Head Sommelier, Propriétaire
Joey Stinissen Chef, Propriétaire
Marie-Claire van den Akker Maître

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Huisje James

1520

The Lemon Tree

1520

Kasteel Engelenburg

15,520