Vineum
14,520

Wijn speelt een zeer belangrijke rol in dit herenhuis met achteraan een besloten tuin. Het wijnaanbod is enorm en wie voor een menu gaat, raden we aan om daar één van de favorieten van eigenaar en sommelier David M. van Steenderen bij te nemen of je laten adviseren door een van de sommeliers. Chef Danny Mouthaan die ooit in Oud Sluis werkte, brengt samen met zijn team geraffineerde creaties tegen uiterst correcte prijzen. Tataki van tonijn met langoustine, gefermenteerde cherrytomaat, granité van ginger ale, dragonolie en hangop met citroen smaakt zowel vol als verfijnd. Opnieuw helemaal top is de lamsrack met groene kruidenkorst en langzaam gegaarde lamsnek met doperwten, prei met lavendel, aardappelschuim en sherryjus. In het glas komen steevast wijnen die je elders niet proeft. Met een aanbod dat zowel door zijn diverse jaargangen als ongewone, rijke verscheidenheid prikkelt, kennen we aan Vineum de trofee van Wijnkaart van het Jaar toe.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Mardi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Mercredi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Jeudi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Samedi Fermé — 18:00-21:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

The Millèn

14,520

Zeezout

14,520

HMB Restaurant

14,520