Tribeca
1920

Het niveau in deze eigentijdse zaak ligt bijzonder hoog en wanneer je daarvan kunt genieten in de Keukenkamer, een grote bar in de keuken met plaats voor maximaal twaalf gasten, kan jouw middag of avond eigenlijk niet meer stuk. Niet dat het restaurant zelf moet onderdoen, integendeel, want ook daar is de sfeer warm en ontspannen. Wat veel te maken heeft met de bediening die uitermate professioneel is en zijn gasten perfect aanvoelt. Iedereen wordt met dezelfde egards behandeld en niets is hen teveel. Net zoals chef Jan Sobecki himself die elke gast welkom heet en dat ook oprecht meent. Sobecki is een toptalent die bewijst dat een klassieke basis onontbeerlijk is om grote creaties neer te zetten. Het hele menu lang proeven we spannende gerechten met een enorme precisie. Scheermes combineert hij met truffel, pastinaak en peer: aards en vol maar ook fris en speels van smaak. Eveneens de hoender met oester, bieslook en aardappel is een creatie met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Tegelijk proeven we diepgang, wat eveneens een kenmerk is. En evenwicht. Het klopt allemaal. Alle smaken vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor een heuse explosie. Ook de bordpresentaties zijn uit de kunst. Uit eten in Tribeca zindert nog dagenlang na en precies dat is waarin echte topchefs zich onderscheiden van de rest.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Jeudi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Vendredi 12:00-12:30 — 19:00-20:00
Samedi 12:00-12:30 — 19:00-20:00
Dimanche Fermé

Équipe

Claudia Sobecki Propriétaire, Maître
Geert Ottenheim Sommelier
Jan Sobecki Chef, Propriétaire

Prix

  • Chef de l'Année 2023

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Lindehof

1820

Brut 172

18,520

Sabero

17,520