Piloersemaborg
1420

Als je de lange oprijlaan van de Piloersemaborg oprijdt dan lijkt het dat er een rust over je heen komt, een soort van gevoel van onthaasten. Volgens chef Dick Soek zijn we dan ook in het Toscane van Nederland. Deze laatste boerderijborg is werkelijk uniek. Soek is een chef uit één stuk, die al heel erg lang, nog voor het hip werd, werkt met heel lokale producten. Pompoen met mosselen, lardo en een rijke saus van gerookte mosselen is een toonbeeld van hoe een gerecht zowel eenvoudig als complex tegelijk kan zijn. Een soepje van lokaal geplukt komkommerkruid met een rauwe schelvis in een keurig roosje gesneden, is heerlijk. Heel blij werden we van het piepkuiken die met morieljes, doperwtjes, tuinbonen en kippenlevers geserveerd werd. Een heerlijk adres!

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 17:00-21:00
Jeudi 17:00-21:00
Vendredi 17:00-21:00
Samedi 17:00-21:00
Dimanche 12:00-14:00

Prix

  • Artisan Cuisinier de l’Année 2020

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Haan

14,520

Nassau

1420

Rooftop Merckt

1420