Parkheuvel
17,520

Parkheuvel behoort door zijn locatie, geschiedenis en bijzondere keuken al vier decennia tot de meest iconische restaurants van het land. Sinds 2006 bezielt topchef Erik van Loo dit huis van vertrouwen. Sinds een paar jaar staat zijn zoon Juliën hem daarin bij wat voor fijn geïntegreerde eigentijdse accenten zorgt binnen het klassiek geïnspireerd repertoire waarmee Parkheuvel ruime bekendheid verwierf. Mooi en boeiend om te zien hoe vader en zoon in symbiose werken en zo het culinair patrimonium consolideren en tegelijkertijd actualiseren. Uitgangspunt blijft de aanvoer van bijzondere producten waarvoor Erik van Loo kan rekenen op de toegewijde samenwerking met een selecte groep van leveranciers. Zeker in het wildseizoen kunnen die mee het verschil maken zoals bij het aanleveren van bijvoorbeeld authentieke grijspootpatrijs. Dit gevogelte met een bijzonder aroma en smaakprofiel krijgt in Parkheuvel een passende, zeer natuurlijke en verfrissende garnituur van zuurkool, pancetta, eekhoorntjesbrood en zachte aardappelpuree. Vooraf genieten we van de zijdezachte textuur van kreeft die frisse prikkels krijgt door harmonisch gebruik van kalamansi, citroenjam, mierikswortel en radijs. Parkheuvel eert de klassieke en feestelijke Franse dessertkeuken met een exquise soufflé die in de handen van vader en zoon een zeer rijk en genuanceerd karakter krijgt rond chocolade, pernod, steranijs en munt.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Jeudi 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Vendredi 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Samedi Fermé — 18:30-22:00
Dimanche 12:30-16:00 — Fermé

Prix

  • Hôte de l'Année 2017

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Fred

17,520

François Geurds Restaurant

17,520

De Bokkedoorns

17,520