Ons Aziatisch restaurant van het Jaar 2022 blijft hoge ogen gooien. En dat doet deze bijzondere eetgelegenheid van de familie Tsang eigenlijk al meer dan veertig jaar. Daarvoor haalt de keukenbrigade onder leiding van chef Danny Tsang ideeën en inspiratie in eetculturen uit Zuidoost-Azië die ze vaak versmelten met lokale en Europese topproducten. Een signatuurgerecht rond scheermes met XO-saus is daarvan een prominent voorbeeld. Net zoals een presentatie van Irish Mór oesters op Balinese wijze en andere Aziatische tapas met Schotse zalm of sepia uit de Oosterschelde. Daarom zorgt aan tafel gaan bij O&O altijd voor aangename verrassingen. Ook het bekende repertoire van lekkers zoals dim sum of saté krijgt een verfijnde betekenis. Herkenbaar met een fijne twist die de eigenheid van een bereiding respecteert en toch voor vervoering zorgt. Alles is wel doordacht en wordt spontaan, ontspannen en nederig geserveerd. Daarom komen we o zo graag terug.