Hostellerie Schuddebeurs
1320

Op een mooie landelijke locatie ademt deze klassieke herberg in vele opzichten de sfeer van vroeger uit. Als ervaren chef zorgt Bart de Bree voor een degelijke, smaakvolle keuken. De staf is vriendelijk en weet de gasten goed op het gemak te stellen. In het wildseizoen is het genieten van polderpeper in twee varianten. Als stoverij en als filet vergezeld van rode kool, stoofpee, spruitjes en witlof in ham met wat zurige wildsaus. Moelleux van Valrhona chocolade met abrikozencompote en sabayon van Grand Marnier als slot.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Mardi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Mercredi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Jeudi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Samedi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Dimanche 12:00-15:00 — 18:00-21:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Cristó

1320

Gris Sec Restaurant & Winebar

1320

Alexander's

13,520