Hemel & Aarde
14,520

Hemel & Aarde vond net als Hotel The Nox onderdak in het voormalige Polman’s Huis.  Chef Rene van der Weijden laat zich inspireren door wat de seizoenen hem telkens weer opnieuw te bieden hebben. Groenten krijgen bij hem voorrang in zijn creaties, zeker deze die regionaal geoogst worden en waarvan hij maximaal gebruik maakt. Veel aandacht gaat naar conserveringstechnieken en fermentatieprocessen die hem in die aanpak niet alleen helpen maar ook het smaakpalet aanzienlijk verrijken en verdiepen. Zowel voor lunch als diner werkt hij met een meergangenmenu waarin ook plaats is voor vis en vlees. In Zeeland gekweekte kingfish combineert hij fris en pittig met waterkers, mierikswortel, mosterd en koolrabi. Morieljes geeft hij een verfijnde bereiding mee waarbij een eidooier en diverse granen voor extra textuur en body zorgt. Sinds begin 2023 is de talentrijke en gedreven maître Marco Westra als gastheer in Hemel & Aarde actief. Hij zorgt door zijn vakkennis en toewijding voor een gevoelige meerwaarde en is onze Gastheer van het Jaar.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-00:00
Mercredi Fermé — 18:00-00:00
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-00:00
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-00:00
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-00:00
Dimanche Fermé

Équipe

Justin Pieters Manager
Marco Westra Maître
Rene van der Weijden Chef
Tom Appeldoorn Sommelier

Prix

  • Hôte de l'Année 2024

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Maeve

14,520

Restaurant 273

14,520

Concours

1420