EN Japanese Kitchen & Sake Bar
1320

Met onder meer maandelijks seizoensgebonden menu’s in drie, zes of achtgangen onderscheidt chef Ken Osawa zich van een traditioneel laagdrempelig Japans restaurant. Ook de passende sakes van manager Ikemizu zorgen daarbij voor een gevoelige meerwaarde. We genieten van gesmoorde asari clam met gember en soja als verfijnd voorgerecht. Dobinmushi van dorade is verrijkt met paddenstoelen en diverse groenten en wordt geserveerd in Japans aardewerk en lepelt door zijn genuanceerde smaken heerlijk weg. Origineel nagerecht rond mousse van sojabonenpoeder met koffiegelei en ijs van witte asperges.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-20:15
Mercredi 18:00-20:15
Jeudi 18:00-20:15
Vendredi 18:00-20:15
Samedi 18:00-20:15
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Jaspers

13,520

Serre

1320

Hakata Senpachi

1320