De Prins van Terbregge
1320

Het is voorjaar als de boten met zeeverkenners langs het terras en de oude boerderij van eigenaar en wijnfanaat Simon Wijers dobberen. Chef Sven de Wit zorgt voor spannende gerechtjes. Tartaar van makreel met schuim van komkommer met miso en oestercrème met posteleinsaus smaakt fris en opwekkend. Witte asperges serveert hij met schuim van asperge op mousseline van aardappel met kombu en gefrituurd lopend eitje. Daarbij komen boeiende wijnen waar Simon Wijers veel over weet en graag over vertelt.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Vendredi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Samedi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Dimanche 12:00-16:00 — 18:00-22:00

Équipe

Daniëlle Schoenmaker
Simon Wijers
Sven de Wit Chef
Teun Kuijpers

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Nova

1320

Destino

1320

Diepnoord

1320