Zarzo
1720

Zarzo is een geweldig bruisende zaak met veel schwung doordat alle tafels in het restaurant uitzicht hebben op de dynamische keuken. Chef Adrian Zarzo leidt een jong team. Het restaurant geeft waar voor ons geld in twee menu’s waaronder een puur productmenu. Zarzo geniet bekendheid omwille van een uitzonderlijke, ook internationaal gelauwerde wijnkelder. Die wordt geroemd voor zijn collectie met meer dan 2500 referenties, voor zijn prijsstelling en voor zijn toekomstperspectief waarvoor Stefan Emmen en assistent Merlijn van de Laar zorgdragen. Ze bieden overigens zeer mooie wijnarrangementen. Hapjes smaken fris en naar meer, zoals een toast van peperkoek, puntpaprika met steranijs en mosterdzaad. Paling verschijnt zeer smaakvol en strak in het bord met avocado en Heezer geitenkaas. Ook compact en intens is bereiding van rode mul met palmkool en venkel. Zeebaars krijgt een subtiel perfecte baktijd mee naast garnituur van pompoen en pijnboompitten. Origineel slot met een compositie van paddenstoelen, chicorei en veenbessen waarna fijn verzorgde friandises volgen.

Opening hours

Monday 12:00-18:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:00-19:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-19:30
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-19:30
Sunday 13:00-18:30 — Closed

Team

Adrian Zarzo Chef, Owner
Bryan den Dekker Chef
Maarten Scholing Sous-Chef
Merlijn van de Laar Maître
Pim Weterings Chef De Rang
Stefan Emmen Sommelier

Awards

  • Wine menu of the Year 2020
  • Sommelier of the Year 2018

Our partners

Also recommended Restaurants

De Treeswijkhoeve

17,520

Sabero

17,520

De Nieuwe Winkel

1720