Kook Atelier op Oost
1420

De voltooiing van de verbouwing heeft 'enige' tijd gevergd, maar heeft op Texel een zeer fraai restaurant opgeleverd met een open, natuurlijke stijl, strakke lijnen en ronde accenten met veel licht en lucht. In alle uitingen legt chef Joram Timmerman de nadruk op duurzame en lokale producten en deze komen dan ook vrijwel zonder uitzondering terug op het bord. De gerechten zijn fraai vormgegeven en bieden inventieve creaties met spannende contrasten. Zoals licht gerookte waddenoester met zeekoolbes, geplukt in het voorjaar omdat er een storm aankwam en daarna gefermenteerd om tenslotte als parel in de oester te serveren.

Opening hours

Monday 18:30-22:30
Tuesday 18:30-22:30
Wednesday 18:30-22:30
Thursday 18:30-22:30
Friday 18:30-22:30
Saturday 18:30-22:30
Sunday 18:30-22:30

Team

Daniel Nieboer Sous-Chef
Joram Timmerman Chef, Owner
Valerie Jongeneel Owner, Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

’t Pakhuus

1420

Red Chilli

1420

Meijer's 2.0

1420