Wollerich
1720

Vakmanschap is meesterschap, dit geldt meer dan ooit voor deze zaak die in een voormalige notariswoning zit, die echter werd uitgebreid met een aanbouw, daar waarin het klassiek ingericht restaurant werd ondergebracht. Chef Gerard Wollerich brengt een ode aan de traditionele Franse kwaliteitskeuken, maar dan vertaald naar vandaag. Zijn bereidingen zijn oerdegelijk en verrassend. Knappe, vaak kleurrijke en gedetailleerde bordpresentaties zijn kenmerkend. Precisiewerkjes zijn het, ook wat bereidingen betreft. We zijn niet anders gewend van deze grote chef. Uit het Wollerich menu, een aanrader trouwens, is de langoustine met tamarinde, aubergine, kokos en jus van schaaldieren een creatie die we niet snel gaan vergeten. Hetzelfde voor de kalfszwezerik met eikhaas, morieljes en aardappel. Het mooi opgebouwd vegetarische menu zit op dezelfde hoogte, met daarin een prachtcombinatie van dry aged oerbiet met blauwe bes, hazelnoot en rode wijnsaus. Gastvrouw Meriam en haar team zorgen voor een vlekkeloze bediening, professioneel en attent. Elke creatie krijgt een heel precieze uitleg mee. Liefde voor het vak is hier duidelijk geen holle slogan. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:30
Thursday Closed — 18:00-21:30
Friday Closed — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday 13:00-17:00 — 17:00-21:30

Our partners

Similar Restaurants

Zarzo

1720

De Lindehof

17,520

De Treeswijkhoeve

17,520