’t Pakhuus
1420

Heerlijk gelegen visrestaurant in de haven van Oudeschild met prachtig zicht op de havenactiviteiten waar de garnalenvissers vertrekken en terugkeren van hun werk op zee. Mooie menu’s of à la carte en men kan overdag eveneens genieten van culinaire sandwiches, salades of luxe borrelgarnituur. Chef Boy Schuiling bedient alle genres publiek wat het erg levendig en gezellig op het terras maakt. Onze zeevruchtenschotel omvat garnalen en oesters uit het wad, alikruiken, krab, halve kreeft, scheermessen, langoustines, gamba’s, venusschelpen en kokkels. De kreeftenbisque verrijkt met rivierkreeftjes, mosselen, scheermessen, zeekraal en verse room smaakt even rijk, royaal en vol spanning. Texel lam komt als fijne stoof onder gekorste aardappelpuree in een apart bakje naast gebraden rug met eigen jus en tal van fijne groentjes. In dit voormalig pakhuis wordt met overgave gekookt. Een tweede koksmuts is hier op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-22:00
Thursday 12:00-22:00
Friday 12:00-22:00
Saturday 12:00-22:00
Sunday 12:00-22:00

Team

Boy Schuiling Chef
Dennis Bakker Sous-Chef
Felicia Siebert Maître
Joyce de Jonge Manager
Sherinda Spoelstra Sommelier

Our partners

Similar Restaurants

Kook Atelier op Oost

1420

Red Chilli

14,520

Meijer's 2.0

1420