Back to search results

Smink
16,520

De roots van de Friese boerenzoon Jan Smink liggen bij Jonnie Boer en die verloochent hij niet. Zijn uitstapjes naar de wereldkeuken worden steeds spectaculairder, zonder dat hij zijn solide Franse en Friese basis uit het oog verliest. We aten een verfijnde pepesan ikan, aan het bot gerijpte lende van Holsteiner melkkoe met gebrande merg en persillade, cannelloni met ossenstaartstoof zoals oma die zou maken met maderajus. We smulden van de hazelino met jeneverbes, kruisbes en gevogeltelever. En van de bonbon met palingbrandade en haringkaviaar, wat een mondgevoel. Het dessert kwam in twee gangen met als hoogtepunt de sinaasappelcremeux met zwarte kardemom, kweepeerstructuren, koekkruimels, kastanjepuree en een vanillecakeje van amandelmelk en olijfolie. We eten hier telkens weer vernieuwend.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday Closed — 18:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

De Heeren van Harinxma

1620

Herberg Onder de Linden

1620

Noor

1620