Back to search results

Sabero
17,520

Voor chef-kok Nico Boreas en gastvrouw Sonja Boreas is uit eten gaan een totaalbelevenis. Dat hebben ze al vele jaren bewezen en daar werken ze nog altijd naartoe. Niets is aan het toeval overgelaten. Prima setting, verlichting en akoestiek met een interieur dat rust en sereniteit uitstraalt. In Sabero staat de tijd even stil en word je echt als gast in hun wereld helemaal opgenomen nog voor een eerste hapje is geserveerd. Dat is knap op zich en uiteraard de verdienste van een heel team dat met scherpe focus zich inzet. En dan zijn er de creaties van Nico Boreas. Eigentijds en fris met gedoseerd gebruik van Aziatische producten en smaakmakers die hij met veel schwung in zijn verfijnd repertoire integreert. Krab en ganzenlever zijn al lang geen onbekenden meer voor elkaar. Hij brengt ze samen op het bord met tom kha kai smaken en beet van komkommer. Groene papaja, de onrijpe vrucht die verwerkt in salade in Thailand dagelijkse kost is, gebruikt hij met bospeen en spitskool als garnituur voor buitenmaatse langoustines met boemboe. Evenwicht tussen oost en west proeven we eveneens in een bereiding van tarbot met citroengras en kerrie naast koolrabi én gerookte sprot. De composities van Nico Boreas zorgen volgens het DNA van Sabero voor een veilig en zalig gevoel en blijven tegelijkertijd met originele accenten verrassen en intrigeren. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday Closed — 18:00-21:00
Friday Closed — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday Closed

Team

Nico Boreas
Sonja Boreas

Our partners

Similar Restaurants

De Leuf

1720

Brut 172

17,520

De Treeswijkhoeve

17,520