Chef Jos Grootscholten en gastvrouw Sharon Tettero ontvangen in het Oude Raadhuis in de oude dorpskern van Capelle aan den IJssel. In het historische pand bepalen bloemen mee de aparte, serene sfeer van het eigentijds ingerichte interieur. De ligging op de dijk aan de Hollandsche IJssel met terras zorgt voor extra couleur locale. De chef deed in tal van vermaarde toprestaurants ervaring op. Hij vertaalt zijn expertise in een keuken die focust op het product en met borden waarin goed gekozen accenten elke compositie ondersteunen. Bloemen en kruiden uit een eigen perceel helpen hem in dat opzet. Coquille geeft hij met mandarijn, gember en krokante kippenhuid een heel eigen geslaagde swing. Miso is de goed gedoseerde smaakaanjager in een bereiding van zwezerik met pastinaak en witlof. Een rol die zwarte knoflook krijgt toebedeeld bij entrecôte. In de winter wanneer er weinig inheems vers fruit is, combineert de chef een nagerecht rond banaan, tamarillo en chocolade met limoen tot een zalig geheel.