Back to search results

Julemont
15,520

Prachtig gelegen restaurant in een rijksmonument waarvan de roots teruggaan tot de middeleeuwen en als boetiekhotel recent geheel gerenoveerd werd. Chef Guido Braeken die onder meer bij Ralf Berendsen werkte als souschef brengt een eigentijdse productkeuken met scherpe focus op nobele ingrediënten. Zo combineert hij rauwe hamachi met frisse en zure tonen van yuzu, kaffir, rettich en gemberbier als eerste gerecht om daarna het aangenaam vettige van wagyu tot tartaar te verwerken met paling en gefermenteerde zwarte look. Filet van tarbot brengt hij strak op het bord met asperge, morieljes en doperwten afgewerkt met vin jaunesaus. Langoustine van flink kaliber krijgt subtiele garnituur van spitskool en sinaasappel met een fijne varkensbouillon als achtergrond. Filet van lam bereidt de chef nauwkeurig rosé met daarnaast stoof van lamsnek, artisjok, grelot ui en jus opgepept met ras el hanout. Lichte compositie van witte chocolade en framboos rondt een evenwichtig en voortreffelijk diner af dat met drie koksmutsen gehonoreerd wordt. Een chef met groot potentieel! Naast deze prachtige maaltijd zet sommelier Philipp Bock een exclusieve wijnkaart waarmee hij elk gerecht complimenteert. Niet te missen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Sunday Closed

Team

Guido Braeken
Philipp Bock
Victoria Wilden

Our partners

Similar Restaurants

Beluga Loves You

15,520

Vanille

15,520

Damianz

15,520