De Lindehof
17,520

Culinaire acrobatie op een torenhoog niveau, getekend Soenil Bahadoer. Complexe smaken combineert deze eigenzinnige en enthousiaste chef op een heel eigen manier, trouw aan zijn Surinaamse-Hindoestaanse roots maar gekoppeld aan de Franse basis, steeds perfect in balans. Zijn kookstijl is uniek. Als vanzelfsprekend op dit niveau, wordt er vertrokken van topproducten, waarbij de vaak contrasterende smaken en bijzondere kooktechnieken ons telkens toch weer omver blazen. Eerst komt er een stoet amuses voorbij die je voorbereiden op het grotere werk, niet alleen visueel aantrekkelijk maar vooral ontzettend smakelijk. Wat later overdondert hij met een remoulade van kingkrab, kaviaar, vinaigrette van karnemelk en zeekraal, gewelde kingkrab, zilte groenten, phulauri en krabjus met curry: licht pittig, uitermate complex en opnieuw helemaal in balans. Niet eenvoudig om bij deze exotische en vaak pittige smaken gepaste wijnen te vinden die overeind blijven, maar toch slagen ze daarin. Hier wordt duidelijk goed geproefd, complimenten. De service is overigens bijzonder aangenaam, door een groot en goed geolied team met verstand van zaken. 

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:30-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Team

Annu Bachu Hostess
Anthony de Beir Sommelier
Ezzat Abdelhalim Pastry Chef
Gijs Hoevenaars Chef
Soenil Bahadoer Chef, Owner

Awards

  • Chef of the Year 2020

Our partners

Similar Restaurants

Zarzo

1720

Wollerich

1720

De Treeswijkhoeve

17,520