Back to search results

De Groene Lantaarn
1820

De locatie is fantastisch, met naast het restaurant een volledig werkende molen en een eigen kruiden- en groentetuin. Het restaurant zelf is ruim en licht, eigentijds klassiek. Van bij de ontvangst door gastvrouw Cindy Borger voel je dat het goed zit: veel persoonlijke aandacht, professioneel en goed advies, met een bediening die aanwezig is wanneer ze dat moet zijn. De keuken van Jarno Eggen is klassiek gefundeerd en volledig in balans, maar ook creatief. Knappe bordpresentaties en combinaties die je niet meteen verwacht zijn daar het voorbeeld van, zoals de klassieke terrine van ganzenlever met cognac, madera, luchtige drop en ingelegde kersen. Nog een signatuurgerecht is Jarno’s versie van beschuit met muisjes: een luchtige aardappelbiscuit met zure room en bieslook die wordt afgetopt met een indrukwekkende portie Perle Imperial kaviaar. Oké, decadent maar waanzinnig lekker. Even memorabel is de krokant gebakken zwezerik met aubergine, saus van yuzu en groene peper. In het glas komen kwaliteitsvolle wijnen die interessant worden toegelicht en de behandeling krijgen die ze verdienen, op de juiste temperatuur en gekaraffeerd wanneer nodig. Een half punt erbij! 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Awards

  • Chef of the Year 2018

Our partners

Similar Restaurants

De Lindenhof

1820

De Librije

19,520

De Keuken van Arragon

13,520