De Gieser Wildeman
15,520

Mooie seizoensproducten staan centraal in de keuken van René Tichelaar. Een geraffineerde kookstijl brengt hij, klassiek gefundeerd maar eigentijds geïnterpreteerd. Het menu Marché is een aanrader, maar de gerechten van de kaart doen pas echt watertanden. Cannelloni met knolselderij, truffel en selderijchips als boeiende start. Kabeljauw voor daarna, licht gepekeld met een brandade, krokant spekje, confit van tomaat en peterselieolie. Klassiek met een twist. Perfecte gaartijden en gedoseerde kruidingen zijn standaard. Hetzelfde geldt voor de fraaie bordpresentaties. Danny Dwarswaard en sommelier Jeroen de Ridder zorgen voor passende wijnen in het glas en geven uitstekend advies. Uitgebreide wijnkaart. De bediening voelt zijn gasten goed aan, wat een bezoek aan deze stijlvolle zaak met zijn eigentijds interieur eens zo prettig maakt. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 11:30-22:30
Wednesday 11:30-22:30
Thursday 11:30-22:30
Friday 11:30-22:30
Saturday 17:30-22:30
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Karel 5

15,520

Tante Koosje

15,520

Tres

15,520