Da Vinci
16,520

Al meer dan dertig jaar zorgt chef Margo Reuten aan de Limburgse Maas voor een culinair statement. Als vakvrouw par excellence en als gastvrouw die samen met haar man en sommelier Petro Kools fijnproevers in de watten legt. We worden, hoe kan het ook anders, verwelkomd met Limburgse gemoedelijke gastvrijheid waardoor meteen de toon is gezet voor een rustige en behaaglijke culinaire ervaring. Margot Reuten voert zowel een boeiende kaart als menu’s die ook geheel plantaardig op punt staan. Uit Margo’s Meesterlijk groentemenu onthouden we de ravioli met truffel, spinazie en saus van bospaddenstoelen als een bijzonder hartig en verfijnde compositie. Uit de klassieke menu blijft de bereiding van wilde zeebaars met zacht gegaarde taugé en prei het langst nazinderen. Bij al dit lekkers zorgt Petro Kools met een zeer uitgebreide wijnkaart met prachtige vermeldingen die hij desgevraagd als expert steeds met betekenisvolle informatie kan duiden. Ook dat aspect draagt bij tot de beleving in deze bijzondere locatie waar gasten steeds mooi gedoseerd aandacht krijgen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 11:30-16:30 — 17:30-00:00
Thursday 11:30-16:30 — 17:30-00:00
Friday 11:30-16:30 — 17:30-00:00
Saturday Closed — 17:00-00:00
Sunday 12:00-23:00 — Closed

Team

Margo Reuten
Petro Kools

Awards

  • Chef of the Year 2012
  • Sommelier of the Year 2009

Our partners

Also recommended Restaurants

ONE

16,520

Damianz

1620

Atelier

16,520