Back to search results

Brut 172
17,520

Dit restaurant heeft lang op zich laten wachten maar het resultaat is dan ook meer dan de moeite waard. Ongetwijfeld een van de mooiste restaurants van het land, met een zeer innovatieve en hedendaagse flux. Perfectionist Hans van Wolde creëerde een heel eigen universum op 172 meter boven de zeespiegel, een plek waar alle zintuigen samenkomen. Deze chef heeft zichzelf heruitgevonden en kookt hedendaagser dan ooit. Focus op het essentiële, zowel in het bord als in het leven. Hans straalt geluk uit, dat zie je. En vooral, dat proef je. Vrijwel alle ingrediënten komen uit de buurt, terug naar de bron. Het menu van acht gangen, ook in vegetarische versie, draagt van begin tot eind zijn signatuur. Volop genieten in een ontspannen en inspirerende omgeving. Na meerdere bezoeken blijven er pure smaakexplosies bij zoals de dry aged rode biet met umeboshi, watermeloen, ponzu en sesam. Hetzelfde geldt voor de patrijs met zuurkool, crispy bloedworst uit Noordbeek en appel uit Reijmerstok. Nog memorabel is de combinatie van grotchampignon met sherry en spitskool, evenals de tarbot met zwarte truffel, spinazie, erwtjes en mousselinesaus. Onze Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2022 is het spectaculaire Brut 172 van Hans van Wolde. 

Opening hours

Monday 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Friday 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Saturday 11:30-16:30 — 18:30-00:00
Sunday Closed

Team

Hans van Wolde Chef, Owner
Viva Vroemen Maître
Wai-Tou Tsang Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2022

Our partners

Similar Restaurants

De Leuf

1720

Sabero

17,520

Atelier

1620