Back to search results

BAK
1620

Ruig en toch elegant. Modest en klassenvol. De looks van dit voormalige pakhuis Het Veem gelegen aan het water van de Amsterdamse houthavens zorgen voor een aparte en bijzondere ervaring. En dan moet de brigade nog in gang schieten. Mooi hoe decor en keuken netjes op elkaar afgestemd zijn op gasten met een culinair statement te verblijden. Lokaal, seizoensgebonden en duurzaam zijn de kernwaarden die vertaald worden in een laagdrempelig repertoire dat hoge ogen gooit. Mosselen krijgen een serieuze culinaire opwaardering met simpele ingrediënten als karnemelk, doperwten en gerookte peterselie. De schelpdieren mogen zich inderdaad eens best meten met minder voor de hand liggende componenten. In Bak wordt makkelijk buiten het bekende culinaire vierkant gekookt en dat zorgt voor een goed gevoel. Zo vormen pruimen en snijbiet verrassende goede maatjes met sappige kippendijen die op de barbecue een krachtige smaaklift krijgen. Doe onze bak nog maar eens vol. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 19:00-20:30
Friday Closed — 19:00-20:30
Saturday 12:30-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:30-13:30 — 19:00-20:30

Our partners

Similar Restaurants

Choux

1620

Graphite by Peter Gast

1620

Bolenius

1620