Aan de Zweth
16,520

Prachtige ligging aan het water. Het terras is fantastisch, terwijl het decor binnen eigentijds, stijlvol en warm is. De service onder leiding van gastvrouw Anjeta is hartelijk en professioneel. Eigenaar-chef Joris Peters werd opgeleid door Jonnie Boer en Jannis Brevet. Hij experimenteert en verrast, maar houdt tegelijk vast aan de klassieke basis. Sublieme gaartijden en knappe smaakbalansen zijn daarom standaard. Als geweldige start langoustine met Pedro Ximénez, rettich en rode biet. Opnieuw fantastisch is het sappig Hollands hert, een stukje perfect gebraden rugfilet en gestoofde bout met spruitenblad, hazelnoot en wildjus met kruidkoekspecerijen. Voor wie liever geen zoet dessert eet is de gebakken ganzenlever met vijgencompote, crumble van Bastogne en kweepeer een optie, een signatuurgerecht dat vrijwel altijd op de kaart staat. 

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-20:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:30-20:30

Team

Alain Rosier
Joris Peters

Our partners

Similar Restaurants

FG Food Labs

16,520

Fitzgerald

1620

Perceel

16,520