Back to search results

Aan de Poel
16,520

Een locatie met ongewoon sereen uitzicht die daardoor rust uitstraalt en tegelijkertijd voor een aparte vibe zorgt. Chef Stefan van Sprang biedt zijn gasten daarenboven nog het plezier van een open keuken van waaruit hij zelf nauwgezet het overzicht houdt. Liefhebbers van vintage Champagnes komen ogen te kort om hun keuze te maken. De wijnkaart omvat daarnaast heel wat boeiende referenties uit Bourgogne en Bordeaux die perfect aansluiten op het gevarieerde smaakaanbod waarin pittige en zoete toetsen elkaar makkelijk aanvullen. Zoals bij sappig geroosterde kreeft die met mirin een subtiele swing krijgt terwijl macadamia voor extra beet en structuur zorgt. Sukadestuk geeft de chef een serieuze smaakswing met terrine van foie gras en aromatische morieljessaus. Naar goede gewoonte is het uitkijken naar de zoete finale met exquise tarte tatin, karamel en vers gedraaid vanille-ijs. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Jaimie van Heije

1620

Bolenius

1620

Graphite by Peter Gast

1620