Nierstichting ambassadeur Marko Karelse met 'Minder zout, meer smaak' campagne

May 22, 2024

Minder zout,  meer smaak campagne 

De komende tijd besteden we samen met de Nierstichting aandacht voor gezonde nieren en minder zoutgebruik in de professionele keuken. Samen met ambassadeur Marko Karelse van Restaurant Villa La Ruche in Voorburg wil de Nierstichting met restauranteigenaren, chefs, horecaopleidingen en smaakpartners de gewoonte van te veel zoutgebruik in de professionele keuken doorbreken. In deze video vertelt hij zijn persoonlijke verhaal en motivatie.

Villa La Ruche
Bij Villa la Ruche eten we in een ongedwongen setting heerlijke gerechten van chef-eigenaar Marko Karelse. De bediening is in de kundige handen van Gerrit de Koe en samen zorgen ze voor een goede harmonie tussen wijn en spijs. De keuken is Frans geïnspireerd en door het gehele menu heen zijn frisse zuren verwerkt die het seizoensmenu zeer licht houden. De gehele diner ervaring is de moeite waard om even te stoppen in Voorburg.

Prinses Mariannelaan 71, 2275 BB Voorburg
website: villalaruche.nl
email: [email protected]
Chefkok: Marko Karelse

More News

In Memoriam Toine Hermsen *1954 - ✝︎2024

Sep 4, 2024

100Chefs by Gault&Millau 2024

Sep 2, 2024

Gault&Millau Jamsessies tijdens Gastvrij Rotterdam 2024

Sep 2, 2024